ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, μαζί με το επίσημο ξεκίνημα της άνοιξης, η βραδιά της εαρινής ισημερίας έφερε την πανηγυρική γέννηση του νέου γαστρονομικού θεσμού του αθηνοράματος που έχει ως σκοπό την ανάδειξη της εθνικής μας κουζίνας και την ανέλιξή της στο παγκόσμιο γαστρονομικό box office. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμής μας που το Noble Gourmet Restaurant ήταν ανάμεσα στα εστιατόρια που βραβεύτηκαν! Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού στο http://www.greekcuisineawards.gr “Πανοραμική θαλασσινή θέα από τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, κομψή διακόσμηση και live ρομαντικές μελωδίες από το πιάνο. Οι γευστικοί νεωτερισμοί των Ροδιτών σεφ Σταμάτη Μισομικέ και Γιώργου Τρουμούχη επαναφέρουν στο προσκήνιο τη μαγειρική παράδοση του νησιού, την επικαιροποιούν με επιτυχία και την εγκαθιστούν δυναμικά στη γαστρονομία του σήμερα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Εξαιρετικά τα επιδόρπια, συναρπαστική η παρουσίαση των πιάτων.”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.