Φέτος το Local Gourmet Festival αποτελεί ένα “γαστρονομικό διάλογο” μεταξύ της ροδίτικης και της ελληνικής κουζίνας. Το Noble μετατρέπεται σε ένα ‘εργαστήρι γαστρονομίας’, όπου κάθε Chef παρουσιάζει, μέσα από τις δημιουργίες του, τη δική του οπτική και θέση για την ελληνική Κουζίνα.
Κάθε βράδυ, οι φιλοξενούμενοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα μοναδικό μενού γευσιγνωσίας 6 πιάτων, στη λογική ενός 4-hands dinner:
3 πιάτα του προσκεκλημένου chef εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα και 3 πιάτα εμπνευσμένα από τη ροδίτικη κουζίνα μέσα από τη σύγχρονη ματιά της ομάδας του Noble με επικεφαλής τους Γιώργο Τρουμούχη και Σπύρο Κουγιό.