To Local Gourmet Festival είναι μία διοργάνωση που πραγματοποιείται για πρώτη φόρα στη Ρόδο. Μεταξύ 26 – 31 Ιουλίου οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων βραβευμένων σεφ οι οποίοι έχουν εμπνευστεί τα πιάτα τους από τον τόπο που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν είτε έζησαν.

Χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από τον τόπο τους, οι καλεσμένοι σεφ θα συνεργαστούν με την γαστρονομική ομάδα του Noble με επικεφαλής τους Γιώργο Τρουμούχη και Σταμάτη Μισομικέ οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ροδίτικη γαστρονομία.

Κάθε βράδυ, οι φιλοξενούμενοι μας θε έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα μοναδικό μενού γευσιγνωσίας 7 πιάτων, 3 από τα οποία θα προέρχονται από την περιοχή του προσκεκλημένου σεφ, 3 από τη Ρόδο, και ένα πιάτο κοινών σημείων γαστρονομικής αναφοράς.

Προγραμμα

  • Πεμπτη 26/7

  • $ 100 /MO
    • Opening Event
    • (με πρόσκληση)
  • Παρασκευη 27/7

  • $ 100 /MO
    • Η Σαντορίνη συναντά τη Ρόδο
    • Προσκεκλημένος σεφ: Αλέξανδρος Τσιοτίνης
  • Σαββατο 28/7

  • $ 100 /MO
    • Η Κρήτη συναντά τη Ρόδο
    • Προσκεκλημένος σεφ: Γιώργος Στυλιανουδάκης
  • Κυριακη 29/7

  • $ 100 /MO
    • Το Ιόνιο συναντά τη Ρόδο
    • Προσκεκλημένος σεφ: Νίκος Μπίλλης
  • Δευτερα 30/7

  • $ 100 /MO
    • Η Μακεδονία συναντά τη Ρόδο
    • Προσκεκλημένος σεφ: Δημήτρης Παμπόρης
  • Τριτη 31/7

  • $ 100 /MO
    • Exclusive 12
    • (Εκδήλωση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – μόνο με πρόσκληση)

Οι σεφ

Κράτηση












    Χορηγοί

    Ένας αριθμός από σημαντικές εταιρείες – συνεργάτες μας απέδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν την ανάδειξη και προώθηση της Τοπικής Γαστρονομίας.

    Περισσότερα
    ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ