To εστιατόριο Noble του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa διοργανώνει το τέταρτο Local Gourmet Festival:  Μεταξύ 25 – 28 Ιουλίου 2022, οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές δημιουργίες διακεκριμένων Ελλήνων σεφ που διαπρέπουν σε γνωστά εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος το Local Gourmet Festival φιλοδοξεί να διερευνήσει τους τρόπους, τις μεθόδους και τις τεχνικές μέσα από τις οποίες οι προσκεκλημένοι chefs εντάσσουν και αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα στις δημιουργίες τους.

Κάθε βράδυ, οι φιλοξενούμενοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα μοναδικό μενού γευσιγνωσίας 6 πιάτων, στη λογική ενός 4-hands dinner:
3 πιάτα του προσκεκλημένου chef εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα και 3 πιάτα εμπνευσμένα από τη ροδίτικη κουζίνα μέσα από τη σύγχρονη ματιά της ομάδας του Noble με επικεφαλής τους Γιώργο Τρουμούχη και Σπύρο Κουγιό.

Προγραμμα

  • Δευτέρα 25 Ιουλίου

  • Euro 100 /ΑΤΟΜΟ (δεν περιλ. ποτά)
    • Προσκεκλημένοι σεφ:
    • Αγγελος Λάντος | Σπύρος Πεδιαδιτάκης
    • Chef de Cuisine Σπονδή |  Pastry Chef
    • Αθήνα
  • Τρίτη 26 Ιουλίου

  • Euro 100 /ΑΤΟΜΟ (δεν περιλ. ποτά)
    • Προσκεκλημένος σεφ:
    • Παναγιώτης Γιακαλής,
    • Executive Chef
    • Patio, The Margi Hotel, Αθήνα
  • Τετάρτη 27 Ιουλίου

  • Euro 100 /ΑΤΟΜΟ (δεν περιλ. ποτά)
    • Προσκεκλημένος σεφ:
    • Πάνος Δήμου
    • RnD Chef
    • El Celler de Can Roca, Χιρόνα, Ισπανία
  • Πέμπτη 28 Ιουλίου

  • Euro 100 /ΑΤΟΜΟ (δεν περιλ. ποτά)
    • Προσκεκλημένος σεφ:
    • Τάσος Στεφάτος
    • Executive Chef
    • Petra | Elements, Canaves Oia, Σαντορίνη

Οι προσκεκλημένοι σεφ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

To Local Gourmet Festival 2022 πραγματοποιήθηκε μεταξύ 25-28 Ιουλίου 2022. Συνεπώς δεν δεχόμαστε πλέον κρατήσεις. Στην περίπτωση που θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν θα οριτικοποιηθούν οι ημερομηνίες του festival 2023, παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο operations@elysium.gr

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ

Χορηγοί

Ένας αριθμός από σημαντικές εταιρείες – συνεργάτες μας απέδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν την ανάδειξη και προώθηση της Τοπικής Γαστρονομίας.

Περισσότερα
ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ