Η μαγειρική καριέρα της Letizia ξεκίνησε νωρίς, από την αγάπη και το σεβασμό της οικογένειάς της για την ποιότητα και την παράδοση. Ακολούθησε σπουδές στο Ινστιτούτο Μαγειρικής της Μάλτας και αξιοποίησε ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη της δικής της δημιουργικότητας. Το γαστρονομικό της ρεπερτόριο άνθισε κατά τη διάρκεια μιας πρακτικής άσκησης υπό τον σεφ Heston Blumenthal στο εστιατόριο The Fat Duck και έπειτα ως Chef de Partie στο Dinner by Heston. Συνέχισε να αναπτύσσει το πάθος της για τη μαγειρική σε άλλα εκλεπτυσμένα εστιατόρια στη Μάλτα, και στη συνέχεια άνοιξε το δικό της, The Golden Fork το 2019. Έλαβε την αναγνώριση Michelin σε λιγότερο από έξι μήνες, με τον πρώτο Οδηγό Michelin της Μάλτας και επιλέχθηκε για το πρώτο έκδοση του MasterChef Malta ως κριτής.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ