Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι των Η.Π.Α.. Μεγαλώνοντας, αντιλήφθηκε την περιέργεια του για την ανακάλυψη των μαγικών κανόνων της μαγειρικής και δεν το άφησε έτσι. Το 1992 παρακολούθησε το πρόγραμμα του Αμερικάνικου Στρατού Armed Forces Culinary Program το οποίο περιείχε Management and Leadership Program, Cost Control For Food Service Operations, Nutrition Cooking Program και διήρκεσε 1 χρόνο. Το παράρτημα της σχολής φιλοξενούταν τότε στα πλαίσια του Αμερικάνικου Στρατού. Λίγο αργότερα ο Σεφ παρέλαβε τις βασικές γνώσεις του στη American Culinary Federation αποκτώντας το Apprenticeship Degree Program κατά το οποίο σπούδαζε και δούλευε παράλληλα στη σχολή. Το πρόγραμμα αυτό διήρκεσε 3 χρόνια.
Στη συνέχεια παρακολούθησε 6 μηνο πρόγραμμα στην Alain  Ducasse πάνω στην Μεσογειακή κουζίνα The three star appetizers & main courses, κατά το οποίο έκανε και πρακτική.

Στην διαρκεια της καριέρας του πέρασε ως stagier από πολλά εστιατόρια με αστέρια Michelin όπως Noma, Quique Dacosta Restaurant, Alain Ducasse au Plaza Athenee και ανέλαβε ως executive chef σε πολλά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Όπως στα Pentelikon Hotel 5*, Lindos Blu Hotel 5*, Grecotel Palace 5*.

Τα τελευταία τρία χρόνια είναι executive chef στο πολυτελές ξενοδοχείο Kensho Boutique Hotel & Suites. O Γιώργος Στυλιανουδάκης βάδισε επιτυχημένα στο γνώριμο και ­προχωρημένο μαγειρικό του ύφος, με πιάτα βασισμένα στην ελληνική παράδοση και δουλεμένα με απόλυτα δημιουργικό τρόπο και γαλλικές τεχνικές.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ