Ο Δημήτρης Παμπόρης είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ που δραστηριοποιείται στο χώρο της γαστρονομίας σχεδόν 15 χρόνια. Διατηρώντας τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και τον μοντερνισμό, ανεβάζει τον πήχη της δημιουργικότητας αποδεικνύοντας ότι οι ελληνικές γεύσεις μπορούν να σταθούν σε υψηλά γαστρονομικά επίπεδα, ταλέντο το οποίο επεσήμανε πρόσφατα και το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Rolling Pin. Παρουσίασε εξαιρετικά δείγματα γαστρονομικής γραφής στο εστιατόριο Apocalypsis στην Πάτμο ενώ σημερινό πόστο του είναι το Ekies All Senses Resort στη Χαλκιδική όπου τελεί χρέη Executive Chef. Σημείο αναφοράς στη γαστρονομική του πορεία είναι η συμμετοχή του στο project διεθνούς απήχησης που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Ikarus του πολυχώρου Hangar7 στο αεροδρόμιο του Salzburg, όπου δημιούργησε ένα μενού με ελληνικό αέρα αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.
Ο Δημήτρης Παμπόρης αυτοσχεδιάζει δημιουργικά πάνω στις γεύσεις της ελληνικής παράδοσης, και όχι μόνο, συνθέτοντας ένα μενού με προσωπικότητα, σύγχρονη αισθητική και βαθιά νοστιμιά. Κορυφαία πιάτα ο αγιορείτικος μπακαλιάρος με κρεμμύδια γιαχνί, δαμάσκηνα και κρέμα γαύρου σε κρεμμυδόζουμο, η σαλάτα με καπνιστά παντζάρια, φουαγκρά και γιαούρτι και οι παραλλαγές σε σοκολάτα.