Με χαρά φιλοξενούμε τέσσερις βραβευμένους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια μοναδική δημιουργική πρόκληση: να συνθέσουν ένα μενού που να αναδεικνύει τουλάχιστον ένα τοπικό προϊόν του νησιού, μέσα από τη δική τους γαστρονομική ματιά και τεχνική.
Παράλληλα, στον χώρο του εστιατορίου θα φιλοξενείται έκθεση με παραδοσιακά σκεύη από τη συλλογή της Σμαράγδας Μπηλιώτη, καθώς και πιάτα της ιστορικής εταιρείας ΙΚΑΡΟΣ, από τις συλλογές της Κωνσταντίνας Γαλανού και του Νίκου Κλαδά. Συμμετέχει επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοσκινιατών “Η Καλλιθέα” με αυθεντικά κεραμικά Ρόδου. Μια έκθεση που προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολιτισμού και γεύσης.