ΓΕΥΣΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ

Το Noble Gourmet Restaurant του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa διοργανώνει με περηφάνια το 7ο Local Gourmet Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 28 έως και την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025.

Το φετινό φεστιβάλ φέρει τον τίτλο “Γεύσου το νησί”, έναν τίτλο-φόρο τιμής στη γαστρονομική ταυτότητα της Ρόδου.

Με χαρά φιλοξενούμε τέσσερις βραβευμένους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια μοναδική δημιουργική πρόκληση: να συνθέσουν ένα μενού που να αναδεικνύει τουλάχιστον ένα τοπικό προϊόν του νησιού, μέσα από τη δική τους γαστρονομική ματιά και τεχνική.

Παράλληλα, στον χώρο του εστιατορίου θα φιλοξενείται έκθεση με παραδοσιακά τοπικά σκεύη από την προσωπική συλλογή της κας Σμαράγδας Μπηλιώτη, καθώς και κεραμικά πιάτα της Ρόδου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών “η Καλλιθέα”, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολιτισμού και γεύσης.

Προγραμμα

  • Δευτέρα 28 Ιουλίου

  • - 170€ /ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ (περιλαμβάνει wine pairing)
    • Προσκεκλημένος σεφ:
    • Ettore Botrini
    • Botrini’s & Etrusco (Αθήνα / Κέρκυρα)
  • Τρίτη 29 Ιουλίου

  • - 170€ /ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ (περιλαμβάνει wine pairing)
    • Προσκεκλημένος σεφ:
    • Albert Hazma
    • Dionysos – Ξεν. Elounda Beach (Ελούντα, Κρήτη)
  • Τεράρτη 30 Ιουλίου

  • - 170€ /ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ (περιλαμβάνει wine pairing)
    • Προσκεκλημένος σεφ:
    • Juanlu Fernández
    • LÚ Cocina y Alma (Κάδιθ, Ισπανία)
  • Πέμπτη 31 Ιουλίου

  • - 170€ /ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ (περιλαμβάνει wine pairing)
    • Προσκεκλημένος σεφ:
    • Άγγελος Μπακόπουλος
    • Yēvo – Ξεν. Bill &Coo (Μεγάλη Άμμος, Μύκονος)

Οι σεφ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Local Gourmet Festival 2025. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 31 Ιουλίου 2025. Οι κρατήσεις έχουν πλέον ανοίξει. Τα μενού θα ανακοινωθούν σύντομα. Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ LOCAL GOURMET FESTIVAL 2025

Χορηγοί

Ένας αριθμός από σημαντικές εταιρείες – συνεργάτες μας απέδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν την ανάδειξη και προώθηση της Τοπικής Γαστρονομίας.

Περισσότερα
ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ