Γεννημένος στη Ρώμη το 1993, μετά τις σπουδές του μετακόμισε στο Λονδίνο, για να επιστρέψει στην Ιταλία δίπλα σε μεγάλους πρωταγωνιστές σεφ. Οι εμπειρίες του τον οδήγησαν να δημιουργήσει μια κουζίνα για όλα τα γούστα, στην οποία το κρέας, το ψάρι και η χορτοφαγική κουζίνα επεξεργάζονται με διαφορετικές προσεγγίσεις, ενώ παραμένει δεμένος με τη συνεχή προσοχή στο συστατικό και την ποιότητα της πρώτης ύλης. Η κομψότητα και η γεύση είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά στη βάση κάθε πιάτου.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ