Chef Juanlu Fernández
Εστιατόριο LÚ Cocina y Alma (Κάδιθ, Ισπανία).
Σε ηλικία μόλις 18 ετών, ο 🔗Juanlu άρχισε να συνεργάζεται με τον μεγάλο μαέστρο Martin Berasategui στο Lasarte. Σε ηλικία μόλις 23 ετών, ξεκίνησε στο Aponiente ως επικεφαλής σεφ και ανέλαβε τη μαγειρική διεύθυνση του ομίλου τρία αστέρια Michelin. Στα 33 του άνοιξε το δικό του εστιατόριο το Lú Cocina y Alma και σε λιγότερο από ένα χρόνο, κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin ενώ από φέτος είναι κάτοχος με δύο αστέρια Michelin για το ίδιο εστιατόριο.