Η αγάπη για την παράδοση της Μικράς Ασίας απ’όπου προέρχεται και των Χανίων Κρήτης όπου μεγάλωσε τον οδήγησαν να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας του η οποία ασχολούνταν με τη μαγειρική. Επέλεξε να φοιτήσει σε μια τουριστική σχολή της Αθήνας, στη Le Monde, παράλληλα εργαζόταν σε διάφορα εστιατόρια γεμίζοντας εμπειρίες. Όπως πιστεύει και εκείνος η δουλειά του έγινε γρήγορα χόμπι και όταν το χόμπι σου γίνεται πάθος το φτάνεις στα άκρα. Πρωτοξεκίνησε  την καριέρα του με μια πρακτική στο Elysium Resort & Spa της Ρόδου. Μαγεμένος από τις μαγειρικές του ξενοδοχείου επηρεάστηκε και θέλησε να εξερευνήσει τον κόσμο της μαγειρικής. Έτσι, έφτασε στο Pure C με δυο αστέρια Michelin ** σαν πρακτικάριος με όρεξη να δεχθεί νέες γνώσεις και να αναπτύξει τις επιδεξιότητες του. Εργαζόμενος σκληρά εκεί συνέχισε το μαγειρικό του ταξίδι για δυο χρόνια.

Γνωρίζοντας πολλούς καταξιωμένους στο χώρο της γαστρονομίας δέχτηκε πρόταση να συνεργαστεί στο άνοιγμα ενός εστιατορίου στη Γάνδη του Βελγίου. Έπειτα από επιμονή και συνεχή προσπάθεια, έκανε γαστρονομικά ταξίδια σε Ευρώπη και Ασία. Είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε μεγάλα του χώρου εστιατόρια όπως ( Maemo ***, Oud Sluis ***, Beijin TRB , Changai Wujie * , Ottolenghi London ) . Άξιο σημείωσης, είναι η συμμετοχή του στον διαγωνισμό San Pellegrino 2017 εκπροσωπώντας Βέλγιο με μια δημιουργία εμπνευσμένη από τις παραδόσεις της Κρήτης. Ταυτόχρονα, η ομάδα του OAK με Sous Chef τον ίδιο κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο αστέρι Michelin μετά από 3 χρόνια.

Τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει το νέο εστιατόριο Door73 στο Βέλγιο και επιτελεί τον ρόλο του Head Chef με γνώμονα πάντα την Ελληνική φιλοξενία δίνει την ευκαιρία στο κόσμο να γευτεί την Ελληνική κουλτούρα σερβίροντας τους γεύσεις εμπνευσμένες από τις Μικρασιατικές και Ελληνικές μυρωδιές μέσα στο concept Food Sharing πάντα με σεβασμό και αγάπη στα μαγειρικά αγαθά.