ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ FNL ΣΤΟ NOBLE

Το Noble Gourmet Restaurant γιορτάζει με υπερηφάνεια το δεύτερο συνεχόμενο FNL Restaurant Award με δύο αστέρια. Τα FNL Restaurant Awards, του The FNL Guide θεωρούνται από τα πλέον αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα βραβεία της ελληνικής γαστρονομίας.

Στα έκτα FNL Best Restaurant Awards καλύπτεται πλέον ολόκληρη η Ελλάδα. Από τα 204 εστιατόρια που βραβεύτηκαν 159 κερδίζουν ένα αστέρι, 37 δύο αστέρια ενώ 8 κερδίζουν τρία αστέρια. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος. Ως το μόνο βραβευμένο με FNL εστιατόριο δύο αστέρων στα Δωδεκάνησα, αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα και απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης του εστιατορίου μας να διατηρήσει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα στην κατηγορία GREEK HIGH GASTRONOMY. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον Executive Chef του Elysium Resort & Spa Γιώργο Τρουμούχη, στον Chef του Noble Σπύρο Κούγιο και φυσικά σε ολόκληρη την κουζίνα και τις ομάδες εξυπηρέτησης για τη δημιουργία μιας υπέροχης γευστικής εμπειρίας για τους πελάτες μας.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε για άλλη μια φορά αυτό το καλοκαίρι με τα ανανεωμένα μενού γευσιγνωσίας που έχει ήδη ετοιμάσει η ομάδα Noble και φυσικά να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ζήσετε τη γαστρονομική μοναδικότητα του 5ου Local Gourmet Festival που θα διεξαχθεί από τις 24 έως στις 28 Ιουλίου στο rooftop εστιατόριο μας. 

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ