Ο Γιώργος Παπαζαχαρίας είναι ο χαρισματικός εμπνευστής του μενού του Delta. Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το Delta βραβεύτηκε από τον οδηγό Michelin με 2 αστέρια και 1 πράσινο αστέρι (sustainable gastronomy).   H αγάπη του για “γαστρονομικό αφήγημα” τον ώθησε να δημιουργήσει ένα ταξίδι 12 σταδίων, γεμάτο αναπάντεχες ανατροπές, χρησιμοποιώντας σκανδιναβικές τεχνικές και ζυμώσεις. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που αλλάζει ολοσχερώς ό,τι γνώριζαν οι γευστικοί μας κάλυκες.

Ο Γιώργος έχτισε τη δική του ιστορία στη Σκανδιναβία, ως επικεφαλής R&D στο εστιατόριο “Maaemo” (3 Stars MICHELIN). Επιπλέον, ήταν ο δημιουργός του μενού του εστιατορίου “Under” στην Νορβηγία, του μόνου υποθαλάσσιου εστιατορίου στον κόσμο (1 Star MICHELIN). Απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στην πειραματική κουζίνα δουλεύοντας στο“L’Air du Temps” (2 Stars MICHELIN) και τα γαστρονομικά εργαστήρια των “Alinea” στο Σικάγο, “Fat Duck” στο Λονδίνο & “Quique Dacosta” κοντά στην Βαλένθια, όλα τους με 3 Stars MICHELIN.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ