Χορηγοί

 

Ένας αριθμός από σημαντικές εταιρείες – συνεργάτες μας απέδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν την ανάδειξη και προώθηση της Τοπικής Γαστρονομίας.
Είναι τιμή μας που δέχθηκαν να συμβάλλουν με τη χορηγία τους στην προσπάθεια μας.

Τους ευχαριστούμε!

Η ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε με τον διακριτικό τίτλο caterplus, είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρία, με πολυετή, συνεχή, επιτυχή και δυναμική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίμων, ποτών και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής.

Είναι συνέχεια της ατομικής εταιρίας Γ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, η όποια ξεκίνησε τις εμπορικές της δραστηριότητες στη Ρόδο το 1989.

Από το 2003 στεγάζεται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις 3000 τ. μέτρων και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005
Αντιπροσωπεύει , εισάγει και διανέμει ποιοτικά άριστα προϊόντα, των μεγαλύτερων και πλέον επώνυμων εταιριών παράγωγης – εμπορίας (νωπών, κατεψυγμένων και ξηρού φορτίου) τροφίμων που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.
Όραμα και φιλοσοφία μας είναι να εργαζόμαστε για να κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Να κάνουμε τη διαφορά δρώντας με ακεραιότητα και ηθική, αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Η επιμονή μας για βελτίωση και εξέλιξη στις πωλήσεις , στην επιλογή των συνεργασιών μας ως μακροχρόνια επένδυση και όχι ως βραχυπρόθεσμη , παροδική ευκαιρία κέρδους , η αξιοπιστία, η σταθερότητα και ο σεβασμός οδηγούν και θα καθοδηγούν κάθε βήμα μας.

Η εταιρεία Β. ΚΟΖΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο KOZAS FOOD SERVICE ιδρύθηκε το 1969 και δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης. Εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει κατά αποκλειστικότητα ποιοτικά προϊόντα, μεγάλων και γνωστών εταιριών εσωτερικού και εξωτερικού που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της. Δραστηριοποιείται στη Ρόδο και στην ευρύτερη περιοχή της Δωδεκανήσου.

Η δέσμευση και η φιλοσοφία της KOZAS FOOD SERVICE από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών καθώς και το κτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες/συνεργάτες της.

Η Nelios είναι ένα digital agency καθετοποιημένο στον ξενοδοχειακό κλάδο με παρουσία σε Ελλάδα και Ελβετία. Αποστολή της είναι η αύξηση των κερδών των ξενοδοχείων μέσω της προσέλκυσης περισσότερων απ’ευθείας κρατήσεων, μειώνοντας τις προμήθειες από τρίτους. Βασικό άξονα δράσης της αποτελεί η δημιουργία ζήτησης για το ξενοδοχείο στοχεύοντας αυστηρά το σωστό ακροατήριο.

Από το 1996 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο εμπορίας και διακίνησης φρούτων και οπωρολαχανικών. Διαθέτουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με συνολικό εμβαδόν άνω των 1000 τ.μ.  με οκτώ ψυκτικούς θαλάμους και δύο προθαλάμους που εγγυώνται την άριστη συντήρηση των προϊόντων μας. Διαθέτουμε στόλο είκοσι αυτοκινήτων εφοδιασμένα με ψυγεία που εγγυώνται ότι τα προϊόντα μας διατηρούνται φρέσκα κατά τη μεταφορά τους. Στην εταιρία μας απασχολούνται επί σειρά ετών 21 μόνιμα στελέχη με άριστη γνώση του αντικειμένου. Ενημερωνόμαστε συνεχώς πάνω στο τομέα μας παρακολουθώντας σεμινάρια για νέα προϊόντα και τις τάσεις στον κλάδο μας.  Σε όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, συνεργαζόμαστε με σημαντικό αριθμό μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και επιχειρήσεων εστίασης.

Η εταιρία “ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ ΑΒΕΕ” συμπληρώνει μία επιτυχημένη εικοσιπεντάετη πορεία στη διακίνηση κατεψυγμένων προϊόντων και τροφίμων.

Η εταιρεία Δεληγιαννάκης – Ψαρουδάκη Ο.Ε. (Θαλασσινός Κήπος & Kamiros Fish) δραστηριοποιείται  στο εμπόριο φρέσκων και  κατεψυγμένων ψαριών στο νησί της Ρόδου από το 1996 έως και σήμερα.

Εδώ και χρόνια τροφοδοτούμε ξενοδοχειακές μονάδες,εστιατόρια, σκάφη αναψυχής και κρουαζιερόπλοια  με τα πιο εκλεκτά προϊόντα της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας. Φρέσκα ψάρια καθημερινά μεγάλης ποικιλίας, οστρακοειδή γαρίδες, αστακοί και διάφορα delicatessen είναι μονό μερικά είδη από την μεγάλη ποικιλία νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων που θα βρείτε στην επιχείρηση μας. Η τροφοδοσία  γίνεται αυθημερόν σε όλο το νησί με τα φορτηγά ψυγεία που διαθέτει η εταιρεία. Η επιχείρηση διαθέτει ISO:22000 και έχει άδεια τυποποίησης, μεταποίησης και επεξεργασίας  νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων. Προσπαθούμε να είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους τόσα χρόνια προτρέποντας μας να γινόμαστε  καλύτεροι.

Η εταιρεία ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ ιδρύθηκε το έτος 1989 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο της μαζικής εστίασης. Η ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα μερικούς απο τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς –για την ποιότητά τους- οίκους τροφίμων του εξωτερικού.

Σκοπός της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της πάντα μέσα απο επιλεγμένα και αξιόπιστα προϊόντα.

Η φιλοσοφία της ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ, απο την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, ώστε τα καινοτόμα προϊόντα της να δίνουν απαντήσεις και προτάσεις στις απαιτήσεις της εποχής.

Ο Χάρης Ζαμπετούλας ειδικεύεται στη αρχιτεκτονική φωτογραφία και στο food photography.

Χρησιμοποιεί δυναμικές τεχνικές φωτισμού και ειδικό εξοπλισμό, που του επιτρέπουν να καταγράφει τις υφές και τις λεπτομέρειες αυτών που φωτογραφίζει. Συνεργάζεται με γνωστά ξενοδοχεία 5 αστέρων και έχει έχει φωτογραφήσει δεκάδες κατοικίες πολυτελείας. Δείγματα δουλειάς του μπορείτε να δείτε στο www.hzphotography.gr

To S.Pellegrino είναι το ελαφρώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό από την καρδιά των Ιταλικών Άλπεων. Πλούσιο σε μέταλλα, καθαρό, με εκλεπτυσμένες φυσαλίδες είναι πολύ ευχάριστo και ισορροπημένο. Συνοδεύει ιδανικά τις έντονες γεύσεις και τα αρώματα.

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Από το 1899 που εμφιαλώθηκε έχει συνοδεύσει τα καλύτερα γεύματα σε όλον τον κόσμο. Σήμερα αποτελεί το σύμβολο του ιταλικού στυλ και της κομψότητας σε περισσότερες από 120 χώρες.

Η ΠΗΓΗ: Αναβλύζει στο San Pellegrino Terme στις Ιταλικές Άλπεις, περίπου 70 χλμ. βόρεια από το Μιλάνο. Το ιαματικό νερό της πηγής ταξιδεύει υπόγεια 30 χρόνια και αναδύεται στην πηγή του σε θερμοκρασία 24,5OC.

Υποστηρικτές

H μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων Μέλισσας στα Δωδεκάνησα. Με την εταιρεία συνεργάζονται περισσότεροι από 70 μελισσοκόμοι από τα νησιά της περιοχής. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η παραγωγή, η συγκέντρωση, η τυποποίηση του μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης, καθώς και η παραγωγή Μελεκουνιού, ενός παραδοσιακού γλυκού της Ρόδου. Επίσης, παράγει γλυκίσματα με βάση το μέλι όπως τα HONEY BARS μελεκούνια με υπερτροφές, λουκούμια , καραμέλες, μαντολάτα, παστέλια, αλλά και καλλυντικά με βάση τα προϊόντα κυψέλης. Επίσης έχει ιδρύσει και λειτουργεί στους χώρους της το μοναδικό στην Ελλάδα, και ένα από τα καλύτερα στο κόσμο, Μουσείο Μέλισσας με πάνω από 30000 επισκέψεις το χρόνο.

Τα εξειδικευμένα καταστήματα 4Chef, στη Ρόδο και στην Κάλαθο, παρέχουν προϊόντα με στυλ, ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε επαγγελματία της γαστρονομίας. Η μεγάλη γκάμα παγκοσμίως γνωστών οίκων και εταιριών, προσφέρει  πληθώρα επιλογών σε στολές, υποδήματα, μαχαίρια, εργαλεία και βιβλία, που ακόμα και ο πιο απαιτητικός επαγγελματίας θα εντυπωσιαστεί!

Παρέχουμε πανελλαδική εξυπηρέτηση και παράλληλα παρέχουμε το συσκευασμένο λάδι μας και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, ενώ μπορούμε, και κάνουμε με επιτυχία, εξαγωγές και σε όλο τον κόσμο, για να μπορεί ο καθένας να απολαύσει το εξαιρετικό παρθένο και χαμηλό σε οξύτητα ελαιόλαδο της εταιρείας μας. Τέλος, παρέχουμε χονδρική και λιανική πώληση, ενώ κάνοντας μια βόλτα στο e-shop μας, μπορείτε να παραγγείλετε όποια αρωματικά ελαιόλαδα της συλλογής μας σας αρέσουν. Μια δοκιμή αρκεί.

Η εταιρεία M. Z. MISSIKOS δραστηριοποιείται στο κλάδο των αλκοολούχων ποτών από το 1912, όταν ο Ζαφείριος Μισίκος, Έλληνας από την Αίγυπτο και πατέρας του Μιχαήλ Μισίκου, ξεκινά παραγωγή κρασιού και απόσταξη οινοπνευματωδών ποτών. Ο υιός του, Μιχαήλ Μισίκος, ξεκινάει τις πρώτες εισαγωγές το 1966 από μεγάλα εργοστάσια του εξωτερικού όπως η William Grant & Sons, η Danisco, και το Disaronno. Mε μια  θεαματική πορεία στο χώρο των αλκοολούχων ποτών, αναπτύσσονται συνεργασίες και αποκλειστικότητες με πληθώρα εταιριών του εξωτερικού οι οποίες διατηρούνται έως και σήμερα.  Έκτοτε,  έχουμε πορευτεί με  βάση πάντα τη σχέση εμπιστοσύνης και διαφάνειας μεταξύ των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών μας, με φιλοσοφία μας  να εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας ,  με γνώμονα την υψηλή ποιότητα,  και απώτερο σκοπό μας να προσεγγίσουμε και το πιο απομακρυσμένο νησί της Δωδεκανήσου.

Η Nespresso Professional ακολουθεί μία ασυμβίβαστη πορεία προς την τελειότητα του καφέ. Ο εξαιρετικός καφές δεν δημιουργείται τυχαία. Από την επιλογή μερικών από τους καλύτερους κόκκους έως την κατασκευή των μηχανών μας, διασφαλίζουμε ότι κάθε επιλογή που κάνουμε ικανοποιεί τα ασυγκρίτως υψηλά μας πρότυπα. Κάθε Εκλεκτή Ποικιλία έχει τη δική της προσωπικότητα και τα δικά της διακριτά αρώματα καθρεφτίζοντας τη γη προέλευσής της.  Γι’ αυτό τον λόγο, οι επαγγελματικές λύσεις Nespresso προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε επιχείρησης και η ευρεία γκάμα υπηρεσιών την καθιστούν τον ιδανικό coffee business partner.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ