Στον τελευταίο όροφο του κεντρικού κτιρίου του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa, το Noble προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων με επίκεντρο τη Ροδίτικη κουζίνα. Οι σεφ Σπύρος Κουγιός και Γιώργος Τρουμούχης χρησιμοποιούν την επιστήμη και τη σύγχρονη τεχνολογία για να δημιουργήσουν νεωτεριστικές και προοδευτικές ερμηνείες παραδοσιακών Ροδίτικων συνταγών.
Η αξεπέραστη θέα προς τον κόλπο του Φαληρακίου, η minimal διακόσμηση και οι απαλές μελωδίες στο πιάνο συνθέτουν ένα μαγευτικό περιβάλλον, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το Noble Gourmet κατάφερε για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2022, 2023 και 2024) να κερδίσει και τα τρία πλέον έγκυρα βραβεία που προσφέρονται στην Ελλάδα : Τον Χρυσό Σκούφο, το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το Αθηνόραμα, αλλά και το βραβείο FNL με δύο αστέρια. Επιπλέον, ο executive σεφ μας, Γιώργος Τρουμούχης, έλαβε «Τιμητική Διάκριση» στο πλαίσιο του βραβείου της ελληνικής κουζίνας. Αυτή η αναγνώριση τιμά την ανεκτίμητη συμβολή του στην ανανέωση και την ανάπτυξη της παραδοσιακής ροδίτικης γαστρονομίας.
Tο 2023 το Noble έλαβε επίσης το βραβείο FLAG RESTAURANT GREEK CUISINE. Ο θεσμός των βραβείων FLAG βραβεύει τα σημεία εστίασης που προτείνουν “Ελληνική Κουζίνα” και διακρίνονται για το επίπεδο και την ποιότητα της πρότασης που κάνουν.
Το Noble έχει κερδίσει από έξι φορές τον Χρυσό Σκούφο και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας αντίστοιχα, μια σειρά διακρίσεων που δικαιολογημένο το κατατάσσουν ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.