Εστιατοριο

Στον τελευταίο όροφο του κεντρικού κτιρίου του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa, το Noble προσφέρει μια προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων με επίκεντρο τη Ροδίτικη κουζίνα. Οι σεφ Σπύρος Κουγιός και Γιώργος Τρουμούχης χρησιμοποιούν την επιστήμη και τη σύγχρονη τεχνολογία για να δημιουργήσουν νεωτεριστικές και προοδευτικές ερμηνείες παραδοσιακών Ροδίτικων συνταγών.
Η αξεπέραστη θέα προς τον κόλπο του Φαληρακίου, η minimal διακόσμηση και οι απαλές μελωδίες στο πιάνο συνθέτουν ένα μαγευτικό περιβάλλον, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Το Noble Gourmet είναι το μόνο εστιατόριο στη Ρόδο που το 2022 κατάφερε να κερδίσει και τα τρία πλέον έγκυρα βραβεία που προσφέρονται στην Ελλάδα: Τον Χρυσό Σκούφο και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το Αθηνόραμα, αλλά και το βραβείο FNL με δύο αστέρια.

Είναι η τέταρτη φορά που το Noble κερδίζει τον Χρυσό Σκούφο, και η τρίτη φορά που κερδίζει το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, μια σειρά διακρίσεων που δικαιολογημένο το κατατάσσουν ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20:00 – 22:00 (τελευταία παραγγελία).
Παρακαλώ σημειώστε ότι οι κύριοι παρακαλούνται να φορούν μακρύ παντελόνι κατά τη διάρκεια του δείπνου στο εστιατόριο.