Εστιατοριο Noble

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

Στον τελευταίο όροφο του κεντρικού κτιρίου του ξενοδοχείου Elysium Resort & Spa, το Noble προσφέρει μια προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων με επίκεντρο τη Ροδίτικη κουζίνα. Οι σεφ Σπύρος Κουγιός και Γιώργος Τρουμούχης χρησιμοποιούν την επιστήμη και τη σύγχρονη τεχνολογία για να δημιουργήσουν νεωτεριστικές και προοδευτικές ερμηνείες παραδοσιακών Ροδίτικων συνταγών.

Η αξεπέραστη θέα προς τον κόλπο του Φαληρακίου, η minimal διακόσμηση και οι απαλές μελωδίες στο πιάνο συνθέτουν ένα μαγευτικό περιβάλλον, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ

Το Noble Gourmet κατάφερε για δυο συνεχόμενες χρονιές (2022 & 2023) να κερδίσει και τα τρία πλέον έγκυρα βραβεία που προσφέρονται στην Ελλάδα: Τον Χρυσό Σκούφο, το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το Αθηνόραμα, αλλά και το βραβείο FNL με δύο αστέρια. Επισης το 2023 το Noble έλαβε το βραβείο FLAG RESTAURANT GREEK CUISINE. Ο θεσμός των βραβείων FLAG βραβεύει τα σημεία εστίασης που προτείνουν Ελληνική Κουζίνα και διακρίνονται για το επίπεδο και την ποιότητα της πρότασης που κάνουν.

Το Noble έχει κερδίσει από έξι φορές τον Χρυσό Σκούφο και από πέντε φορές το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας αντίστοιχα, μια σειρά διακρίσεων που δικαιολογημένο το κατατάσσουν ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ