«Θέλω το φαγητό μου να γίνει κατανοητό από όλους, νόστιμο, γνήσιο, με πινελιές που φέρουν την προσωπική μου σφραγίδα». Νο. 8 στη λίστα FNL GUIDE “The Chefs’ Powerlist” για τη δεκαετία 2011-2020, και βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο, ο Παναγιώτης Γιακαλής έχει εργαστεί στις πιο γνωστές κουζίνες της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής και έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης σεφ όπως οι Eric Frenchon, Arnaud Bignon και Andrea Breton. Η μαγειρική του καριέρα ξεκίνησε με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο «Spondi», με ένα μικρό διάλειμμα στο εστιατόριο Bristol στο Παρίσι. Αργότερα, το ταλέντο και η εργατικότητά του τον καθιέρωσαν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου την τελευταία δεκαετία ηγείται των εστιατορίων του ομίλου The Margi.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ