Ο Fran Agudo είναι υπεύθυνος για την εξέλιξη του μενού του Mont Bar και του Mediamanga και συντονίζει τον εξοπλισμό κουζίνας των δύο εστιατορίων.
Γεννημένος στο Andújar (Jaén) και μεγαλωμένος στο Lloret de Mar (Χιρόνα), ο Fran σπούδασε φιλοξενία και μαγειρική στη Σχολή Φιλοξενίας και Τουρισμού της Girona. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, ο Φραν ήταν πολύ δεμένος με αυτόν τον κόσμο χάρη στην αφοσίωση και το πάθος της οικογένειας.

Αφού τελείωσε τις σπουδές του το 2006, ο Agudo άρχισε να εργάζεται ως stagier στο Celler de Can Roca. Στο τέλος της πρακτικής του, εντάχθηκε στην ομάδα Tickets ως πιο στάσιμος και στη συνέχεια ως επικεφαλής διαφόρων χώρων στην κουζίνα, ώσπου το 2014 έγινε υπεύθυνος για την κουζίνα του εστιατορίου, κερδίζοντας έτσι το MICHELIN Star.
Τον Οκτώβριο του 2020, ο Fran έγινε ο γαστρονομικός διευθυντής των Mont Bar και Mediamanga και ήταν το 2022 που αναγνωρίστηκαν με το πρώτο τους Sol REPSOL.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ