Sponsors

 

A number of important companies – business partners – have proven their support for the emergence and promotion of Local Gastronomy.

WE WILL SOON ANNOUNCE OUR SPONSORS FOR
LOCAL GOURMET FESTIVAL 2021


It is our honor that they accepted to contribute with their sponsorship to our effort.

We thank them all!

Η ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε με τον διακριτικό τίτλο caterplus, είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρία, με πολυετή, συνεχή, επιτυχή και δυναμική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίμων, ποτών και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής.
Είναι συνέχεια της ατομικής εταιρίας Γ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, η όποια ξεκίνησε τις εμπορικές της δραστηριότητες στη Ρόδο το 1989.
Από το 2003 στεγάζεται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις 3000 τ. μέτρων και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005
Αντιπροσωπεύει , εισάγει και διανέμει ποιοτικά άριστα προϊόντα, των μεγαλύτερων και πλέον επώνυμων εταιριών παράγωγης – εμπορίας (νωπών, κατεψυγμένων και ξηρού φορτίου) τροφίμων
που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.
Όραμα και φιλοσοφία μας είναι να εργαζόμαστε για να κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Να κάνουμε τη διαφορά δρώντας με ακεραιότητα και ηθική, αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Η εταιρεία Β. ΚΟΖΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο KOZAS FOOD SERVICE ιδρύθηκε το 1969 και δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης. Εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει κατά αποκλειστικότητα ποιοτικά προϊόντα, μεγάλων και γνωστών εταιριών εσωτερικού και εξωτερικού που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της. Δραστηριοποιείται στη Ρόδο και στην ευρύτερη περιοχή της Δωδεκανήσου.
Η δέσμευση και η φιλοσοφία της KOZAS FOOD SERVICE από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών καθώς και το κτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες/συνεργάτες της.

Η Nelios είναι ένα digital agency καθετοποιημένο στον ξενοδοχειακό κλάδο με παρουσία σε Ελλάδα και Ελβετία. Αποστολή της είναι η αύξηση των κερδών των ξενοδοχείων μέσω της προσέλκυσης περισσότερων απ’ευθείας κρατήσεων, μειώνοντας τις προμήθειες από τρίτους. Βασικό άξονα δράσης της αποτελεί η δημιουργία ζήτησης για το ξενοδοχείο στοχεύοντας αυστηρά το σωστό ακροατήριο.

Η εταιρεία Δεληγιαννάκης – Ψαρουδάκη Ο.Ε. (Θαλασσινός Κήπος & Kamiros Fish) δραστηριοποιείται  στο εμπόριο φρέσκων και  κατεψυγμένων ψαριών στο νησί της Ρόδου από το 1996 έως και σήμερα.
Εδώ και χρόνια τροφοδοτούμε ξενοδοχειακές μονάδες,εστιατόρια, σκάφη αναψυχής και κρουαζιερόπλοια  με τα πιο εκλεκτά προϊόντα της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας. Φρέσκα ψάρια καθημερινά μεγάλης ποικιλίας, οστρακοειδή γαρίδες, αστακοί και διάφορα delicatessen είναι μονό μερικά είδη από την μεγάλη ποικιλία νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων που θα βρείτε στην επιχείρηση μας. Η τροφοδοσία  γίνεται αυθημερόν σε όλο το νησί με τα φορτηγά ψυγεία που διαθέτει η εταιρεία. Η επιχείρηση διαθέτει ISO:22000 και έχει άδεια τυποποίησης, μεταποίησης και επεξεργασίας  νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων. Προσπαθούμε να είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους τόσα χρόνια προτρέποντας μας να γινόμαστε  καλύτεροι.

Η εταιρεία ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ ιδρύθηκε το έτος 1989 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο της μαζικής εστίασης.
Η ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα μερικούς απο τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς –για την ποιότητά τους- οίκους τροφίμων του εξωτερικού.
Σκοπός της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της πάντα μέσα απο επιλεγμένα και αξιόπιστα προϊόντα.
Η φιλοσοφία της ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ, απο την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, ώστε τα καινοτόμα προϊόντα της να δίνουν απαντήσεις και προτάσεις στις απαιτήσεις της εποχής.

Ο Χάρης Ζαμπετούλας ειδικεύεται στη αρχιτεκτονική φωτογραφία και στο food photography.
Χρησιμοποιεί δυναμικές τεχνικές φωτισμού και ειδικό εξοπλισμό, που του επιτρέπουν να καταγράφει τις υφές και τις λεπτομέρειες αυτών που φωτογραφίζει. Συνεργάζεται με γνωστά ξενοδοχεία 5 αστέρων και έχει έχει φωτογραφήσει δεκάδες κατοικίες πολυτελείας. Δείγματα δουλειάς του μπορείτε να δείτε στο www.hzphotography.gr

To S.Pellegrino είναι το ελαφρώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό από την καρδιά των Ιταλικών Άλπεων. Πλούσιο σε μέταλλα, καθαρό, με εκλεπτυσμένες φυσαλίδες είναι πολύ ευχάριστo και ισορροπημένο. Συνοδεύει ιδανικά τις έντονες γεύσεις και τα αρώματα.
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Από το 1899 που εμφιαλώθηκε έχει συνοδεύσει τα καλύτερα γεύματα σε όλον τον κόσμο. Σήμερα αποτελεί το σύμβολο του ιταλικού στυλ και της κομψότητας σε περισσότερες από 120 χώρες.
Η ΠΗΓΗ: Αναβλύζει στο San Pellegrino Terme στις Ιταλικές Άλπεις, περίπου 70 χλμ. βόρεια από το Μιλάνο. Το ιαματικό νερό της πηγής ταξιδεύει υπόγεια 30 χρόνια και αναδύεται στην πηγή του σε θερμοκρασία 24,5OC.

Supporters