χορηγοί

 

Ένας αριθμός από σημαντικές εταιρείες – συνεργάτες του Elysium Resort & Spa και του Noble στηρίζουν έμπρακτα την ανάδειξη και προώθηση της Τοπικής Γαστρονομίας. 

Είναι τιμή μας που δέχθηκαν να συμβάλουν με τη χορηγία τους στην προσπάθεια μας.

Τους ευχαριστούμε!

Platinum Sponsors

Η εταιρία “ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ ΑΒΕΕ” συμπληρώνει μία επιτυχημένη εικοσιπεντάετη πορεία στη διακίνηση κατεψυγμένων προϊόντων και τροφίμων.

Η ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε με τον διακριτικό τίτλο caterplus, είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρία, με πολυετή, συνεχή, επιτυχή και δυναμική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίμων, ποτών και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής.

Είναι συνέχεια της ατομικής εταιρίας Γ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, η όποια ξεκίνησε τις εμπορικές της δραστηριότητες στη Ρόδο το 1989.

Από το 2003 στεγάζεται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις 3000 τ. μέτρων και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005
Αντιπροσωπεύει , εισάγει και διανέμει ποιοτικά άριστα προϊόντα, των μεγαλύτερων και πλέον επώνυμων εταιριών παράγωγης – εμπορίας (νωπών, κατεψυγμένων και ξηρού φορτίου) τροφίμων που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.
Όραμα και φιλοσοφία μας είναι να εργαζόμαστε για να κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Να κάνουμε τη διαφορά δρώντας με ακεραιότητα και ηθική, αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς και του περιβάλλοντος στο οποίο λειτουργεί, ισχυρή υποδομή σε ανθρώπους, εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, η Christodoulides προσφέρει στους πελάτες της μια ποικιλία υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Από την ίδρυσή της στη Γαλλία το 1978, η Délifrance δημιουργεί προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, κρουασάν και αλμυρά σνακ για τους επαγγελματίες της εστίασης, εμπόρους χονδρικής και αρτοποιούς, σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στον γαλλικό συνεταιριστικό όμιλο VIVESCIA, γαλλικό συνεταιριστικό όμιλο σιτηρών. Αξιοποιούμε στο έπακρο αυτήν τη μοναδικότητα και συνεργαζόμαστε στενά μεταξύ μας, προκειμένου να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα. Με γνώμονα το πάθος μας για την αρτοποιία και αξιοποιώντας την κληρονομιά μας, τις παραδοσιακές τεχνικές, την τελειότητα στο ψήσιμο και τα απαιτητικά μας πρότυπα γεύσης και ποιότητας, βοηθάμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο να προσελκύουν, να ικανοποιούν και να χαρίζουν απόλαυση στους καταναλωτές τους, κάθε στιγμή της ημέρας.

Η εταιρεία Δεληγιαννάκης – Ψαρουδάκη Ο.Ε. (Θαλασσινός Κήπος & Kamiros Fish) δραστηριοποιείται  στο εμπόριο φρέσκων και  κατεψυγμένων ψαριών στο νησί της Ρόδου από το 1996 έως και σήμερα.

Εδώ και χρόνια τροφοδοτούμε ξενοδοχειακές μονάδες,εστιατόρια, σκάφη αναψυχής και κρουαζιερόπλοια  με τα πιο εκλεκτά προϊόντα της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας. Φρέσκα ψάρια καθημερινά μεγάλης ποικιλίας, οστρακοειδή γαρίδες, αστακοί και διάφορα delicatessen είναι μονό μερικά είδη από την μεγάλη ποικιλία νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων που θα βρείτε στην επιχείρηση μας. Η τροφοδοσία  γίνεται αυθημερόν σε όλο το νησί με τα φορτηγά ψυγεία που διαθέτει η εταιρεία. Η επιχείρηση διαθέτει ISO:22000 και έχει άδεια τυποποίησης, μεταποίησης και επεξεργασίας  νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων. Προσπαθούμε να είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους τόσα χρόνια προτρέποντας μας να γινόμαστε  καλύτεροι.

Η εταιρεία RAMMOS FOOD SERVICE δραστηριοποιείται στις τροφοδοσίες κατεψυγμένων προϊόντων και γενικότερα διαφόρων τροφίμων και ποτών.

Gold Sponsors

ΠΑΓΟΤΟΠΩΛΕΙΟ – Παπαγεωργίου Μιχάλης.

Φτιαγμένα με φρέσκο γάλα και αγάπη

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΚΟΝΗΣ ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 1995 από τους Σακελλάριο, Βασίλη και Πάτερ Μακάριο Σκόνη , συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της οικογένειας ΣΚΟΝΗ η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1963, όπου η επιτυχημένη πορεία πολλών δεκαετιών στη διακίνηση προϊόντων της Ροδίτικης γης, οδήγησε αργότερα στην ίδρυση της εταιρείας ΣΚΟΝΗΣ ΕΠΕ. Οι σύγχρονες υποδομές, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της συνέβαλαν στη δημιουργία μιας υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστης εταιρείας στο χώρο της διακίνησης των νωπών φρουτολαχανικών. Η προνομιακή αυτή θέση της οικογένειας ΣΚΟΝΗ στην αγορά προετοίμασε το έδαφος για να αποκτήσει το 1995 εταιρεία ΣΚΟΝΗΣ ΕΠΕ το δικό της κατάστημα στο χώρο της Κεντρικής Λαχαναγοράς Ρόδου (στη διεύθυνση Κλαυδίου Πέπερ 33), η οποία με τη σειρά της κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιώσει μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην εγχώρια αγορά.

Τα εξειδικευμένα καταστήματα 4Chef, στη Ρόδο και στην Κάλαθο, παρέχουν προϊόντα με στυλ, ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε επαγγελματία της γαστρονομίας. Η μεγάλη γκάμα παγκοσμίως γνωστών οίκων και εταιριών, προσφέρει  πληθώρα επιλογών σε στολές, υποδήματα, μαχαίρια, εργαλεία και βιβλία, που ακόμα και ο πιο απαιτητικός επαγγελματίας θα εντυπωσιαστεί!

Η εταιρεία ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ ιδρύθηκε το έτος 1989 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο της μαζικής εστίασης. Η ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα μερικούς απο τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς –για την ποιότητά τους- οίκους τροφίμων του εξωτερικού.

Σκοπός της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της πάντα μέσα απο επιλεγμένα και αξιόπιστα προϊόντα.

Η φιλοσοφία της ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ, απο την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, ώστε τα καινοτόμα προϊόντα της να δίνουν απαντήσεις και προτάσεις στις απαιτήσεις της εποχής.

Με την πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του εξοπλισμού της εστίασης η Εταιρεία Μ. ΓΟΜΠΟΣ  & ΣΙΑ Ε.Ε σας προσφέρει την δυνατότητα να  ενημερωθείτε και είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει και να σας προσφέρει λύσεις στις επαγγελματικές σας ανάγκες συνδυάζοντας προσιτές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση

Με μια κούπα καφέ ξεκινάμε το ταξίδι της γεύσης, της ποιότητας, της καινοτομίας, της αειφορίας και της βιωσιμότητας, το ταξίδι για ένα καλύτερο μέλλον.Όλοι εμείς στη Nespresso Professional νοιαζόμαστε και θέλουμε να φροντίζουμε για όλα και κυρίως για εσάς, τους επαγγελματίες της φιλοξενίας. Οι λύσεις καφέ Nespresso Professional προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες, είτε αφορά το γραφείο σας είτε το ξενοδοχείο ή το εστιατόριό σας. Μας ενδιαφέρει η εξαιρετική ποιότητα, για αυτό και την διασφαλίζουμε σε όλα τα στάδια, από τις φυτείες καφέ μέχρι την τελική κούπα, πραγματοποιώντας συνεχείς και συστηματικούς, φυσικούς και γευστικούς ελέγχους. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε 17 ποικιλίες καφέ, μοναδικής ποιότητας που ικανοποιούν όλες τις γευστικές προτιμήσεις, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επενδύουμε στην υψηλή τεχνολογία με τις καινοτόμες μηχανές Nespresso Professional, ώστε να δίνεται ζωή σε κάθε ποικιλία καφέ που ετοιμάζετε για τους πελάτες σας. Σεβόμαστε τον άνθρωπο, βελτιώνοντας τον βιοπορισμό των καλλιεργητών και των κοινοτήτων τους. Μειώνουμε το ρίσκο της αγοράς και της νομισματικής αστάθειας, προστατεύοντας το βιοπορισμό τους και εξασφαλίζοντας για αυτούς προνομιακές τιμές. Φροντίζουμε για το περιβάλλον και φροντίζουμε και εσάς που επιθυμείτε να κάνετε πιο «πράσινο» το ξενοδοχείο σας, υπακούοντας στις νέες ανάγκες και της εποχής αλλά και των ευαισθητοποιημένων πλέον πελατών σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

To S.Pellegrino είναι το ελαφρώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό από την καρδιά των Ιταλικών Άλπεων. Πλούσιο σε μέταλλα, καθαρό, με εκλεπτυσμένες φυσαλίδες είναι πολύ ευχάριστo και ισορροπημένο. Συνοδεύει ιδανικά τις έντονες γεύσεις και τα αρώματα.

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Από το 1899 που εμφιαλώθηκε έχει συνοδεύσει τα καλύτερα γεύματα σε όλον τον κόσμο. Σήμερα αποτελεί το σύμβολο του ιταλικού στυλ και της κομψότητας σε περισσότερες από 120 χώρες.

Η ΠΗΓΗ: Αναβλύζει στο San Pellegrino Terme στις Ιταλικές Άλπεις, περίπου 70 χλμ. βόρεια από το Μιλάνο. Το ιαματικό νερό της πηγής ταξιδεύει υπόγεια 30 χρόνια και αναδύεται στην πηγή του σε θερμοκρασία 24,5 C.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ