χορηγοί

 

Ένας αριθμός από σημαντικές εταιρείες – συνεργάτες του Elysium Resort & Spa και του Noble στηρίζουν έμπρακτα την ανάδειξη και προώθηση της Τοπικής Γαστρονομίας. 

Είναι τιμή μας που δέχθηκαν να συμβάλουν με τη χορηγία τους στην προσπάθεια μας.

Τους ευχαριστούμε!

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η εταιρία “ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ ΑΒΕΕ” συμπληρώνει μία επιτυχημένη εικοσιπεντάετη πορεία στη διακίνηση κατεψυγμένων προϊόντων και τροφίμων.

Η ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε με τον διακριτικό τίτλο caterplus, είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρία, με πολυετή, συνεχή, επιτυχή και δυναμική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίμων, ποτών και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής.

Είναι συνέχεια της ατομικής εταιρίας Γ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, η όποια ξεκίνησε τις εμπορικές της δραστηριότητες στη Ρόδο το 1989.

Από το 2003 στεγάζεται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις 3000 τ. μέτρων και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005
Αντιπροσωπεύει , εισάγει και διανέμει ποιοτικά άριστα προϊόντα, των μεγαλύτερων και πλέον επώνυμων εταιριών παράγωγης – εμπορίας (νωπών, κατεψυγμένων και ξηρού φορτίου) τροφίμων που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.
Όραμα και φιλοσοφία μας είναι να εργαζόμαστε για να κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Να κάνουμε τη διαφορά δρώντας με ακεραιότητα και ηθική, αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Η εταιρεία Δεληγιαννάκης – Ψαρουδάκη Ο.Ε. (Θαλασσινός Κήπος & Kamiros Fish) δραστηριοποιείται  στο εμπόριο φρέσκων και  κατεψυγμένων ψαριών στο νησί της Ρόδου από το 1996 έως και σήμερα.

Εδώ και χρόνια τροφοδοτούμε ξενοδοχειακές μονάδες,εστιατόρια, σκάφη αναψυχής και κρουαζιερόπλοια  με τα πιο εκλεκτά προϊόντα της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας. Φρέσκα ψάρια καθημερινά μεγάλης ποικιλίας, οστρακοειδή γαρίδες, αστακοί και διάφορα delicatessen είναι μονό μερικά είδη από την μεγάλη ποικιλία νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων που θα βρείτε στην επιχείρηση μας. Η τροφοδοσία  γίνεται αυθημερόν σε όλο το νησί με τα φορτηγά ψυγεία που διαθέτει η εταιρεία. Η επιχείρηση διαθέτει ISO:22000 και έχει άδεια τυποποίησης, μεταποίησης και επεξεργασίας  νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων. Προσπαθούμε να είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους τόσα χρόνια προτρέποντας μας να γινόμαστε  καλύτεροι.

Η εταιρεία RAMMOS FOOD SERVICE δραστηριοποιείται στις τροφοδοσίες κατεψυγμένων προϊόντων και γενικότερα διαφόρων τροφίμων και ποτών.

Με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς και του περιβάλλοντος στο οποίο λειτουργεί, ισχυρή υποδομή σε ανθρώπους, εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, η Christodoulides προσφέρει στους πελάτες της μια ποικιλία υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Clean & Paper E.Ε. ιδρύθηκε το 2006 με αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή και εμπορία απορρυπαντικών, χαρτικών προϊόντων και εργαλείων καθαρισμού καλύπτοντας όλο το φάσμα του τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων. Στην οργανωτική δομή της εταιρείας περιλαμβάνονται τα τμήματα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Τεχνικής Υποστήριξης, Αποθήκης και Λογιστηρίου. Η διακίνηση και παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται από την αποθήκη μας η οποία βρίσκεται στο 3ο χλμ. Λεωφόρου Καλλιθέας έξω από την πόλη της Ρόδου, σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την παραγγελία.
Η Clean & Paper E.Ε. είναι μια από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες στην περιοχή της Δωδεκανήσου, κερδίζοντας μερίδιο στην αγορά και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η εταιρία Dimellis Food – Τροφοσύνθεση λειτουργεί στην Ρόδο από το 1992 ως παραγωγική – εισαγωγική σε πρώτες και βοηθητικές ύλες αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και αφυδατωμένων τροφίμων. Με συνέπεια και γνώση της τεχνολογίας τροφίμων στήσαμε μια σύγχρονη και εξελίξιμη παραγωγική μονάδα. Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες της αγοράς λόγω του τουρισμού ειδικεύσαμε την παραγωγή μας σε μείγματα που βοηθάνε τον επαγγελματία ζαχαροπλάστη – αρτοποιό – μάγειρα και πιστεύουμε ότι πετύχαμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Η εταιρεία ΥΙΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε την δεκαετία του ’50 και με συνεχή ανάπτυξη, σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εμπορικές εταιρείες εισαγωγής και διανομής ειδών επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού. Η «HENDI Food Service Equipment» είναι προμηθευτής και κατασκευαστής προϊόντων μαζικής εστίασης που χαρακτηρίζονται ως επιτραπέζια, σερβιρίσματος – μπουφέ, bar, κουζίνας και catering. Ιδρύθηκε το 1934 και από τότε αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα είναι μια διεθνής εταιρεία με αποθήκες σε Ολλανδία, Αυστρία, Πολώνια, Μεγάλη Βρετανία, Ρουμάνια και Ελλάδα. Επιπλέον, διατηρεί δικές της δυνάμεις πωλήσεων σε μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως Γερμάνια, Ιταλία, Γαλλία.

H «PKS HENDI SOUTH EAST EUROPE A.E.» είναι η νέα μεγάλη εταιρεία στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού, που προέκυψε από τη σύμπραξη της «ΥΙΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.» και της HENDI Food Service Equipment τον Νοέμβριο του 2017. Με έδρα την Ελλάδα, η νέα εταιρεία δραστηριοποιείται και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αξιοποιώντας το ρόλο της χώρας μας ως πύλης εισόδου στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή. Η «PKS HENDI SOUTH EAST EUROPE A.E.» με τη δυναμική παρουσία της συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων που διατίθενται στην αγορά του επαγγελματικού εξοπλισμού, μέσω της εξέλιξης της συλλογής HENDI και της ισχυροποίησης των υφιστάμενων συνεργασιών.

Η εταιρεία Β. ΚΟΖΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο KOZAS FOOD SERVICE ιδρύθηκε το 1969 και δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης. Εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει κατά αποκλειστικότητα ποιοτικά προϊόντα, μεγάλων και γνωστών εταιριών εσωτερικού και εξωτερικού που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της. Δραστηριοποιείται στη Ρόδο και στην ευρύτερη περιοχή της Δωδεκανήσου.

Η δέσμευση και η φιλοσοφία της KOZAS FOOD SERVICE από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών καθώς και το κτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες/συνεργάτες της.

Η MOVENIPICK – FRONERI είναι μια παγκόσμια εταιρία έχοντας ως αποκλειστική δραστηριότητα την παραγωγή παγωτού. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η FRONERI προσφέρει την πλήρη γκάμα παγωτών, από παγωτά με βάση τα γαλακτοκομικά προϊόντα εώς σορμπέ και παγωτό με βάση οργανικές πρώτες ύλες καθώς και από κυπελλάκια εώς ξυλάκια. Η Froneri δεν είναι μόνο μια ισχυρή εμπορική επωνυμία, αλλά κατέχει επίσης και αδιαμφισβήτητα την #1 θέση σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως. Η FRONERI έχει διαχρονικές σχέσεις απόλυτης συνεργασίας με κορυφαίες εταιρίες όπως η Nestlé και η Mondelēz. Έχει πάνω από 10.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, οι οποίοι έχουν κοινές αξίες, επιδιώκοντας την αριστεία και την αποτελεσματικότητα.

Από το 1996 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο εμπορίας και διακίνησης φρούτων και οπωρολαχανικών. Διαθέτουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με συνολικό εμβαδόν άνω των 1000 τ.μ.  με οκτώ ψυκτικούς θαλάμους και δύο προθαλάμους που εγγυώνται την άριστη συντήρηση των προϊόντων μας. Διαθέτουμε στόλο είκοσι αυτοκινήτων εφοδιασμένα με ψυγεία που εγγυώνται ότι τα προϊόντα μας διατηρούνται φρέσκα κατά τη μεταφορά τους. Στην εταιρία μας απασχολούνται επί σειρά ετών 21 μόνιμα στελέχη με άριστη γνώση του αντικειμένου. Ενημερωνόμαστε συνεχώς πάνω στο τομέα μας παρακολουθώντας σεμινάρια για νέα προϊόντα και τις τάσεις στον κλάδο μας.  Σε όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, συνεργαζόμαστε με σημαντικό αριθμό μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και επιχειρήσεων εστίασης.

Η εταιρεία ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ ιδρύθηκε το έτος 1989 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο της μαζικής εστίασης. Η ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα μερικούς απο τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς –για την ποιότητά τους- οίκους τροφίμων του εξωτερικού.

Σκοπός της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της πάντα μέσα απο επιλεγμένα και αξιόπιστα προϊόντα.

Η φιλοσοφία της ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ, απο την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, ώστε τα καινοτόμα προϊόντα της να δίνουν απαντήσεις και προτάσεις στις απαιτήσεις της εποχής.

Η εταιρεία AMDA εδρεύει στη Ρόδο εδώ και 10 χρόνια και δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου τροφίμων και τις προμήθειες ξενοδοχείων και εστιατορίων με exclusive υψηλής ποιότητας προϊόντα: αλλαντικά, τυριά, κρεατικά, αρτοποιήματα και παραδοσιακά κρητικά τοπικά προϊόντα. Αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων τις εταιρείες KRIVEK, ΝIKAS catering, Provence , Αφοι Κουνδουράκη κ.α.. Φιλοσοφία μας  είναι το κτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες/συνεργάτες μας και η παροχή  στην αγορά της Ρόδου & της Δωδεκανήσου ποιοτικών προϊόντων, που καλύπτουν και τις πλέον υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις.

ΠΑΓΟΤΟΠΩΛΕΙΟ – Παπαγεωργίου Μιχάλης.

Φτιαγμένα με φρέσκο γάλα και αγάπη

Η εταιρεία ΣΑΡΡΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού περισσότερο από τριάντα χρόνια, με τέσσερεις ενεργούς εκθεσιακούς χώρους στην Αθήνα, την Ρόδο, τη Κέρκυρα και την Καλαμάτα. Με συνολική έκταση έκθεσης 2.500 τ.μ. και αποθήκες που ξεπερνούν συνολικά τα 15.000 τ.μ. αναζητούμε τις καλύτερες επιλογές προϊόντων από την παγκόσμια αγορά ξενοδοχειακού εξοπλισμού προκειμένου να παρέχουμε τις ιδανικές λύσεις τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εργάζεται άοκνα για να προσφέρει λύσεις και στις πιο ειδικές απαιτήσεις σας παρά τις δύσκολες συγκυρίες  των δύο τελευταίων χρόνων.

Προσπαθήσαμε πολύ και εξακολουθούμε να προσπαθούμε να μένουμε ετοιμοπόλεμοι μπροστά στις ανατροπές που συνέβησαν ειδικά στον κλάδο μας.  Συμπορευόμαστε , λοιπόν, μαζί σας συνεχίζοντας να κάνουμε όλοι μαζί αυτό που ξέρουμε καλύτερα …. Να βγαίνουμε νικητές…

Τα εξειδικευμένα καταστήματα 4Chef, στη Ρόδο και στην Κάλαθο, παρέχουν προϊόντα με στυλ, ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε επαγγελματία της γαστρονομίας. Η μεγάλη γκάμα παγκοσμίως γνωστών οίκων και εταιριών, προσφέρει  πληθώρα επιλογών σε στολές, υποδήματα, μαχαίρια, εργαλεία και βιβλία, που ακόμα και ο πιο απαιτητικός επαγγελματίας θα εντυπωσιαστεί!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Παρέχουμε πανελλαδική εξυπηρέτηση και παράλληλα παρέχουμε το συσκευασμένο λάδι μας και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, ενώ μπορούμε, και κάνουμε με επιτυχία, εξαγωγές και σε όλο τον κόσμο, για να μπορεί ο καθένας να απολαύσει το εξαιρετικό παρθένο και χαμηλό σε οξύτητα ελαιόλαδο της εταιρείας μας. Τέλος, παρέχουμε χονδρική και λιανική πώληση, ενώ κάνοντας μια βόλτα στο e-shop μας, μπορείτε να παραγγείλετε όποια αρωματικά ελαιόλαδα της συλλογής μας σας αρέσουν. Μια δοκιμή αρκεί.

H μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων Μέλισσας στα Δωδεκάνησα. Με την εταιρεία συνεργάζονται περισσότεροι από 70 μελισσοκόμοι από τα νησιά της περιοχής. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η παραγωγή, η συγκέντρωση, η τυποποίηση του μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης, καθώς και η παραγωγή Μελεκουνιού, ενός παραδοσιακού γλυκού της Ρόδου. Επίσης, παράγει γλυκίσματα με βάση το μέλι όπως τα HONEY BARS μελεκούνια με υπερτροφές, λουκούμια , καραμέλες, μαντολάτα, παστέλια, αλλά και καλλυντικά με βάση τα προϊόντα κυψέλης. Επίσης έχει ιδρύσει και λειτουργεί στους χώρους της το μοναδικό στην Ελλάδα, και ένα από τα καλύτερα στο κόσμο, Μουσείο Μέλισσας με πάνω από 30000 επισκέψεις το χρόνο.

To S.Pellegrino είναι το ελαφρώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό από την καρδιά των Ιταλικών Άλπεων. Πλούσιο σε μέταλλα, καθαρό, με εκλεπτυσμένες φυσαλίδες είναι πολύ ευχάριστo και ισορροπημένο. Συνοδεύει ιδανικά τις έντονες γεύσεις και τα αρώματα.

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Από το 1899 που εμφιαλώθηκε έχει συνοδεύσει τα καλύτερα γεύματα σε όλον τον κόσμο. Σήμερα αποτελεί το σύμβολο του ιταλικού στυλ και της κομψότητας σε περισσότερες από 120 χώρες.

Η ΠΗΓΗ: Αναβλύζει στο San Pellegrino Terme στις Ιταλικές Άλπεις, περίπου 70 χλμ. βόρεια από το Μιλάνο. Το ιαματικό νερό της πηγής ταξιδεύει υπόγεια 30 χρόνια και αναδύεται στην πηγή του σε θερμοκρασία 24,5 C.