Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2024

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι φέτος, τα γαστρονομικά μας επιτεύγματα αναγνωρίστηκαν με δύο σημαντικές διακρίσεις.

Πρώτον, έχουμε την τιμή να λάβουμε για 6η φορά το «Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας» για το 2024. Αυτή η διάκριση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας στην αριστεία και την ποιότητα της ελληνικής γαστρονομίας.
Δεύτερον, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο executive σεφ μας, Γιώργος Τρουμούχης, έλαβε «Τιμητική Διάκριση» στο πλαίσιο του βραβείου της ελληνικής κουζίνας. Αυτή η αναγνώριση τιμά την ανεκτίμητη συμβολή του στην ανανέωση και την ανάπτυξη της παραδοσιακής ροδίτικης γαστρονομίας.

Η οραματική προσέγγιση του σεφ Τρουμούχη και το πάθος του για τις μαγειρικές τέχνες έχουν διαμορφώσει σημαντικά το τοπίο της ροδίτικης κουζίνας, συνδυάζοντας την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές για τη δημιουργία πιάτων που τιμούν την κληρονομιά μας.

Εκφράζουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς θαμώνες μας, την ταλαντούχα ομάδα μας και τη γαστρονομική κοινότητα για την αμέριστη υποστήριξή τους. Αυτές οι διακρίσεις μας εμπνέουν να συνεχίσουμε το ταξίδι μας προς την γαστρονομική τελειότητα και καινοτομία. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της επιτυχίας μας.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ